Лампард не иска повече в Челси
Долна баня :: Спорт :: Футбол
Страница 1 от 1
Лампард не иска повече в Челси
Полузащитникът на Челси Франк Лампард, заяви пред британските медии, че иска да напусне състава.
"След смъртта на майка ми не мога да играя, както преди. Загубата на едно от най-близките ми същества е голяма загуба в моя живот и яз трудно я преживявям", заяви Лампард.
"Живяхме твърде много време заедно. Не мога да живея повече така и искам да си тръгна от Лондон", завърши талантливия полузащитник на Челси.
През април 2008 година Лампард загуби майка си, след като тя почина от пневмония. 58-годишната Пат Лампард беше непрестанно до сина си и го подкрепяше от трибуните почти във всяка среща.
Взето от www.sportni.bg
"След смъртта на майка ми не мога да играя, както преди. Загубата на едно от най-близките ми същества е голяма загуба в моя живот и яз трудно я преживявям", заяви Лампард.
"Живяхме твърде много време заедно. Не мога да живея повече така и искам да си тръгна от Лондон", завърши талантливия полузащитник на Челси.
През април 2008 година Лампард загуби майка си, след като тя почина от пневмония. 58-годишната Пат Лампард беше непрестанно до сина си и го подкрепяше от трибуните почти във всяка среща.
Взето от www.sportni.bg
Similar topics
» Какво ви се иска в момента:)
» Червеният картон на Лампард беше отменен
» Челси уволни Сколари
» Ливърпул сгази Челси и подгони Юнайтед
» Червеният картон на Лампард беше отменен
» Челси уволни Сколари
» Ливърпул сгази Челси и подгони Юнайтед
Долна баня :: Спорт :: Футбол
Страница 1 от 1
Права за този форум: