ТОП 10 на момчетата в Долна баня
Страница 3 от 3 • Share
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: ТОП 10 на момчетата в Долна баня
Ти и викаш мечо тя ти вика мечо 

СПАМ = Само Пиша А не Мисля
huligana90 написа:Ти и викаш мечо тя ти вика мечо
точно така...правилно си разбрал

Tony Montana
Заглавие: Re: ТОП 10 на момчетата в Долна баня Съб Апр 18, 2009 10:09 pm
--------------------------------------------------------------------------------
За момичетата може да се каже същото...не го казвам да ти го върна, просто пуберките на възраст 14-17 години са изключително малоумни, а ако се прават на такива добре са ме заблудили
Още не съм навършила пълни 14 години, но не мисля, че съм малоумна и не само аз, а и още момичета на моята възраст или малко по-голями. Нищо лично! За мен тук не си прав, в смисъл, има, да, не отричам. Нооо нито са много, нито са повечето.

--------------------------------------------------------------------------------
За момичетата може да се каже същото...не го казвам да ти го върна, просто пуберките на възраст 14-17 години са изключително малоумни, а ако се прават на такива добре са ме заблудили
Още не съм навършила пълни 14 години, но не мисля, че съм малоумна и не само аз, а и още момичета на моята възраст или малко по-голями. Нищо лично! За мен тук не си прав, в смисъл, има, да, не отричам. Нооо нито са много, нито са повечето.

snejy_nandy написа:Tony Montana
Още не съм навършила пълни 14 години, но не мисля, че съм малоумна и не само аз, а и още момичета на моята възраст или малко по-голями. Нищо лично! За мен тук не си прав, в смисъл, има, да, не отричам. Нооо нито са много, нито са повечето.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ти спадаш към тях ма.
Абе вие случайно да не сте брат и сестра 

СПАМ = Само Пиша А не Мисля
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите